Cartell de luxe pel VII Festival de Blues de Rubí
Cultura | 14 de setembre de 2020

REDACCIÓ
La Societat de Blues de Rubí ha pogut organitzar la VII edició del Festival de Blues de Rubí, que habitualment se celebra al juny, però que aquest any per la situació sanitària s’ha posposat fins al setembre.

L’entitat local ha pogut completar un cartell de gran envergadura amb tres nits de blues i un vermut a l’Ateneu. El 18 de setembre arrencarà el festival a les 20 h amb el quintet dirigit per Big Dani Pérez, un dels artistes més reconegut de l’escena estatal en el camp del jump blues, el rock&roll, el rhythm&blues i el boogie woogie.

El 19 de setembre a partir de les 20 h i fins a les 23 hores serà el torn del Catalonia Blues All-Star, amb concerts d’artistes catalans amb gran projecció: Blas Picon, Víctor Puertas, Balta Bordoy, Oriol Fontanals, Johnny Big Stone, Oscar Rabadan, Jake, Chino i Arthen Zulem.

El 20 de setembre, es tancarà el festival amb una doble sessió. Primer, un vermut a les 12 h amb Poyo Blues Band, liderat pel pianista argentí Cristian Moya, que presentarà el seu nou treball. I per finalitzar el cap de setmana de blues, a les 20 h hi haurà el concert del quintet Wax&Boogie, amb Ster Wax i David Giorcelli, que seran els protagonistes amb la seva música blues, rythm&blues i boogie&woogie.

Tots els concerts comptaran amb mesures de seguretat per prevenir el contagi de covid-19 i l’aforament serà limitat. Les reserves per assistir als concerts s’han de fer a través del correu electrònic societatbluesrubi@gmail.com.

Coincidint amb el Festival de Blues, durant tota aquesta setmana es podrà veure als aparadors dels comerços de Rubí una selecció dels dibuixos i aquarel·les de l’artista Pepe Farrés. Les pintures formen part de la col·lecció ‘Blues Drawings’, que l’artista ja ha exposat en altres festivals de blues com el de Benicàssim, el de Cerdanyola o el Primavera in Black de Barcelona.
Dani Pérez és un dels músics més destacats del festival de blues.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Arrenca la campanya de vacunació de la grip