Activitats infantils, formació i tallers en la nova programació de la Biblioteca
Cultura | 14 de setembre de 2020

REDACCIÓ
La Biblioteca presenta el nou curs amb un programa que inclou activitats infantils, exposicions i propostes formatives i divulgatives. L’equipament s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària actual i totes les propostes inclouen la inscripció prèvia per tal de tenir un control de l’aforament i garantir les mesures preventives necessàries. Les inscripcions s’hauran d’efectuar a través de l’adreça b.rubi.mmt@diba.cat.

En l’àmbit infantil, es tornen a programar els cicles Nascuts per llegir, l’Hora del conte i l’espai literari La maleta de Lili. A més, els infants i els joves tindran l’oportunitat de gaudir de les sessions del BiblioLab per experimentar.

En relació a l’àmbit formatiu, Montse Daza oferirà tallers creatius relacionats amb la cuina o l’artesania, mentre Eva Sánchez oferirà el curs ‘Amor Consciente’, de tres sessions. El taller de cal·ligrafia està programat en dues sessions a l’octubre, mentre que els divendres de novembre serà el torn del taller de poesia ‘Sofà i manta’, amb Roser Amills. Els dimarts d’octubre i novembre es farà el taller de teatre comunitari amb Creativa Educadors.

També hi haurà les activitats que l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí ofereix de forma continuada, les conferències dels Amics de la Universitat Autònoma de Barcelona i una xerrada al voltant del Parkinson al novembre. A més, s’ha programat una activitat musical a càrrec de la banda de Terrassa Muzak, que actuarà el 13 de novembre.

Pel que fa a les exposicions, la Biblioteca n’ha programat quatre: ‘La vibración del alma’ es pot visitar fins al 30 de novembre; entre el 8 i el 29 d’octubre al vestíbul es podrà contemplar ‘Ocellam’, que serà substituïda entre el 8 i el 29 de novembre per la mostra ‘Cuida’t les dents’; i de l’1 de desembre al 31 de gener a la sala d’exposicions s’instal·larà ‘Els vents de l’Est’.
La Biblioteca comença la programació del nou curs. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Arrenca la campanya de vacunació de la grip