Activitats infantils, formació i tallers en la nova programació de la Biblioteca
Cultura | 14 de setembre de 2020

REDACCIÓ
La Biblioteca presenta el nou curs amb un programa que inclou activitats infantils, exposicions i propostes formatives i divulgatives. L’equipament s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària actual i totes les propostes inclouen la inscripció prèvia per tal de tenir un control de l’aforament i garantir les mesures preventives necessàries. Les inscripcions s’hauran d’efectuar a través de l’adreça b.rubi.mmt@diba.cat.

En l’àmbit infantil, es tornen a programar els cicles Nascuts per llegir, l’Hora del conte i l’espai literari La maleta de Lili. A més, els infants i els joves tindran l’oportunitat de gaudir de les sessions del BiblioLab per experimentar.

En relació a l’àmbit formatiu, Montse Daza oferirà tallers creatius relacionats amb la cuina o l’artesania, mentre Eva Sánchez oferirà el curs ‘Amor Consciente’, de tres sessions. El taller de cal·ligrafia està programat en dues sessions a l’octubre, mentre que els divendres de novembre serà el torn del taller de poesia ‘Sofà i manta’, amb Roser Amills. Els dimarts d’octubre i novembre es farà el taller de teatre comunitari amb Creativa Educadors.

També hi haurà les activitats que l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí ofereix de forma continuada, les conferències dels Amics de la Universitat Autònoma de Barcelona i una xerrada al voltant del Parkinson al novembre. A més, s’ha programat una activitat musical a càrrec de la banda de Terrassa Muzak, que actuarà el 13 de novembre.

Pel que fa a les exposicions, la Biblioteca n’ha programat quatre: ‘La vibración del alma’ es pot visitar fins al 30 de novembre; entre el 8 i el 29 d’octubre al vestíbul es podrà contemplar ‘Ocellam’, que serà substituïda entre el 8 i el 29 de novembre per la mostra ‘Cuida’t les dents’; i de l’1 de desembre al 31 de gener a la sala d’exposicions s’instal·larà ‘Els vents de l’Est’.
La Biblioteca comença la programació del nou curs. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador