Reconeixement als estudiants que han tret la millor nota a la Selectivitat
Actualitat | 15 de setembre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí va fer un reconeixement dimecres als estudiants dels centres rubinencs que han obtingut les millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Les distincions, que es van lliurar a La Sala, es van atorgar a les tres millors qualificacions de la Selectivitat als estudiants dels instituts La Serreta, L’Estatut, el Duc de Montblanc, el Torrent dels Alous el JV Foix i Maristes.

Els alumnes guardonats van ser Francesca Bermúdez, Leila Echerifi i Salma Essousi (La Serreta), Annarui Alzázar, Adrià Carreras i David Guil (Maristes), Leyre Marqués, Alejandra Leila Huanca del Castillo i Jordi Pradas (L’Estatut), Vanessa Carolina Caiza, Silvia Alonso i Anna Güeto (Duc de Montblanc), Rachid Haddouchi, Paula Yeste i Paula Miguel (Torrent dels Alous) i Ashley Cuevas, Omayma Aoulad El Hadj i Alejandro Lozano (JV Foix).

Els reconeixements els van entregar l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor d’Educació, Víctor García. La màxima responsable municipal va donar l’enhorabona als estudiants, entre els quals hi havia la seva filla, pel seu esforç i la capacitat d’adaptar-se a la incertesa que ha suposat l’emergència sanitària: “Haver viscut aquest moment decisiu de les vostres vides en una pandèmia mundial us ha ensenyat a ser resilients i a adaptar-vos a les circumstàncies adverses. Estic convençuda que aquest valor, unit al vostre talent i a la vostra capacitat de treball, us convertirà en una generació brillant”.
L'acte de lliurament dels guardons va ser dimecres a La Sala. / Ràdio Rubí
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Arrenca la campanya de vacunació de la grip