Reconeixement als estudiants que han tret la millor nota a la Selectivitat
Actualitat | 15 de setembre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí va fer un reconeixement dimecres als estudiants dels centres rubinencs que han obtingut les millors qualificacions a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Les distincions, que es van lliurar a La Sala, es van atorgar a les tres millors qualificacions de la Selectivitat als estudiants dels instituts La Serreta, L’Estatut, el Duc de Montblanc, el Torrent dels Alous el JV Foix i Maristes.

Els alumnes guardonats van ser Francesca Bermúdez, Leila Echerifi i Salma Essousi (La Serreta), Annarui Alzázar, Adrià Carreras i David Guil (Maristes), Leyre Marqués, Alejandra Leila Huanca del Castillo i Jordi Pradas (L’Estatut), Vanessa Carolina Caiza, Silvia Alonso i Anna Güeto (Duc de Montblanc), Rachid Haddouchi, Paula Yeste i Paula Miguel (Torrent dels Alous) i Ashley Cuevas, Omayma Aoulad El Hadj i Alejandro Lozano (JV Foix).

Els reconeixements els van entregar l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor d’Educació, Víctor García. La màxima responsable municipal va donar l’enhorabona als estudiants, entre els quals hi havia la seva filla, pel seu esforç i la capacitat d’adaptar-se a la incertesa que ha suposat l’emergència sanitària: “Haver viscut aquest moment decisiu de les vostres vides en una pandèmia mundial us ha ensenyat a ser resilients i a adaptar-vos a les circumstàncies adverses. Estic convençuda que aquest valor, unit al vostre talent i a la vostra capacitat de treball, us convertirà en una generació brillant”.
L'acte de lliurament dels guardons va ser dimecres a La Sala. / Ràdio Rubí
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador