El Cicle Gaudí torna a Rubí amb 'Las niñas', 'Madre' i 'El meu germà persegueix dinosaures'
Els films, de producció catalana, es projectaran a La Sala
Actualitat | 15 de setembre de 2020

REDACCIÓ
El cinema torna a partir d’aquest setembre al teatre municipal La Sala amb la programació del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana. Entre el setembre i el desembre està previst projectar mitja dotzena de pel·lícules, entre les quals hi ha ‘Madre’, ‘El meu germà persegueix dinosaures’ o ‘Las niñas’.

El Cicle Gaudí és una programació cinematogràfica impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català que té com a objectiu la difusió del cinema produït a Catalunya i ja fa anys que Rubí és una de les seves seus estables.
Així, la nova temporada començarà a la ciutat el 18 de setembre amb el thriller ‘Madre’, de Rodrigo Sorogoyen i protagonitzada per Marta Nieto i Jules Porier.

El 9 d’octubre es projectarà la comèdia ‘El meu germà persegueix dinosaures’, un film d’Stefano Cipani basat en la història real de Giacomo Mazzariol i que gira al voltant d’un noi que té un germà amb síndrome de Down.
‘¿Puedes oírme?’, un documental sobre l’escultor Jaume Plensa, es projectarà el 23 d’octubre; mentre que ‘Las niñas’, la pel·lícula de Pilar Palomero que narra el pas a l’adolescència d’una nena de 12 anys, es podrà veure el 18 de desembre. Les altres dues pel·lícules del Cicle Gaudí encara s’han de programar, però està previst que es projectin entre l’octubre i el novembre.

Totes les projeccions seran a les 21 h. El preu de les entrades és de 4,50 euros, a excepció dels titulars del Carnet Jove que paguen 3 euros. Els titulars de la targeta Club Vanguardia tenen una promoció de 2x1 en totes les pel·lícules.
Fotograma del primer film que es projectarà a La Sala.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador