El Moviment per unes pensions Dignes de Rubí i Rubí Sanitat reprenen les assemblees
Actualitat | 16 de setembre de 2020

REDACCIÓ
El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí i l’entitat Rubí Sanitat han arrencat un nou curs aquesta setmana amb la represa de les assemblees obertes dels dimarts al matí a la plaça Pere Aguilera. Una cinquantena de persones han assistit a aquesta primera trobada després de les vacances, on s’han aprovat els acords de la darrera assemblea del juliol pel que fa a la participació de les entitats al Pla de Xoc Social de Rubí.

Durant la trobada s’han recordat quines són les reivindicacions principals dels dos col·lectius, la lluita per la defensa del sistema públic de pensions i unes pensions dignes, així com la millora de la sanitat pública a la ciutat, amb la reducció de les llistes d’espera, més recursos de personal per als centres d’atenció primària i altres demandes com un autobús directe des de Rubí a l’Hospital de Terrassa, entre moltes altres.

Tant els pensionistes com Rubí Sanitat insisteixen en la necessitat de sumar més ciutadans i ciutadanes a la seva lluita, ja que entenen que són qüestions que afecten o afectaran a tothom.
Pensionistes durant la trobada de dimarts al matí. / Joaquim Gracia
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador