Les agents pel civisme duen a terme 4.717 accions entre maig i agost, la majoria relacionades amb la pandèmia
Actualitat | 16 de setembre de 2020

REDACCIÓ
Les agents pel civisme han multiplicat la seva activitat. / Ajuntament-Localpres
Les agents pel civisme han centrat la seva activitat els darrers quatre mesos principalment a tasques relacionades amb la covid-19. Entre maig i agost, s’han acumulat 4.717 actuacions d’aquest servei i, d’aquest total, 3.534 tenen a veure amb accions relacionades amb la salut pública i, en concret, amb la pandèmia.
Entre aquestes, accions com informar sobre les restriccions, control de mesures de seguretat i, sobretot, recordar l’ús obligatori de la mascareta.

D’aquesta manera, la salut pública ha estat l’àmbit que més s’ha treballat des del servei, ja que també va participar en el repartiment de mascaretes entre els domicilis rubinencs que es va realitzar a finals de maig i principis de juny.

En paral·lel, les agents pel civisme han participat en la campanya d’ajuts municipals per fer front a l’Impost de Béns Immobles (IBI). Per evitar desplaçaments a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), en especial a les persones de més de 65 anys, les agents van recollir les sol·licituds per a les ajudes als domicilis dels interessats.

Tinença responsable d’animals, via pública i medi ambient
Per nombre d’accions, la tinença responsable d’animals ha estat l’altre apartat on més feina s’ha fet, ja que s’han registrat 254 accions en aquest sentit. Seguidament, els temes que tenen a veure amb estacionaments a la via pública han acumulat un total de 219 accions i les qüestions relacionades amb el medi ambient n’han acumulat 210.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Hi ha 9 classes confinades als centres educatius rubinencs després de dues setmanes de curs
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Les escoles rubinenques adopten mesures anti-covid en un nou curs atípic
Tancades les Oficines d’Atenció a la Ciutadania pel positiu d’un treballador