Rubí tallarà l’avinguda de l’Estatut diumenge per celebrar la Setmana de la mobilitat sostenible
Actualitat | 18 de setembre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí ha decidit tallar un tram de l’avinguda de l’Estatut aquest diumenge per celebrar la Setmana Europea de la mobilitat sostenible, que se celebra del 16 al 22 de setembre sota el lema ‘Per una mobilitat sense emissions’. El tall es produirà a l’avinguda de l’Estatut entre la plaça de l’Agricultura i el carrer de les Basses entre les 10 h i les 14 h.

Precisament aquesta via va passar a titularitat municipal el 2019 i l’Ajuntament es va comprometre a pacificar la via. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha insistit que l’objectiu en relació a l’avinguda de l’Estatut és reduir el trànsit i introduir un carril bici: “Volem que l’avinguda de l’Estatut deixi de ser una carretera de pas entre ciutats”. En aquest sentit, per la màxima responsable municipal, el tall de diumenge “respon a la voluntat d’evidenciar com serà el futur d’aquesta via: un espai amb menor presència de vehicles, més amable, seguir i sostenible”.

La Setmana europea de la mobilitat sostenible pretén visualitzar els possibles canvis que es poden implementar en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació.
Es tallarà la via entre la plaça de l'Agricultura i el carrer de les Basses. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans