L’Aula d’Extensió Universitària organitzarà actes a l’auditori del Museu Vallhonrat
Cultura | 29 de setembre de 2020

NÚRIA JULIÀ FOSAS
La Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí i l’Aula d’Extensió Universitària de la ciutat (AEUR) van signar un conveni de col·laboració el passat 15 de setembre, pel qual l’AEUR organitzarà noves activitats culturals dins les dependències de l’auditori Vallhornat. L’acord va ser signat pel responsable de la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat, Pere Vallhonrat, i els membres de l’Aula d’Extensió Universitària Rosa M. Andrés, Rafael Rusiñol i Lluís Bogunyà.

La fundació resta oberta a col·laborar activament amb les entitats locals i alhora obre les portes perquè s’hi puguin oferir conferències, exposicions, xerrades i altres actes pel gaudi de la ciutadania interessada en aprofundir en determinades temàtiques. En aquest cas de la mà de l’AEUR, que serà la responsable d’organitzar activitats de manera amena, dinàmica i participativa, amb l’objectiu de satisfer les inquietuds intel·lectuals de la ciutadania que vulgui aprofundir en determinats temes.
Anna i Pere Vallhonrat, Núria Julià, Rafael Rusiñol, Rosa Ma. Andrés i Lluís Bogunyà, durant la signatura del conveni. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives