L’Aula d’Extensió Universitària organitzarà actes a l’auditori del Museu Vallhonrat
Cultura | 29 de setembre de 2020

NÚRIA JULIÀ FOSAS
La Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí i l’Aula d’Extensió Universitària de la ciutat (AEUR) van signar un conveni de col·laboració el passat 15 de setembre, pel qual l’AEUR organitzarà noves activitats culturals dins les dependències de l’auditori Vallhornat. L’acord va ser signat pel responsable de la Fundació del Museu Etnogràfic Vallhonrat, Pere Vallhonrat, i els membres de l’Aula d’Extensió Universitària Rosa M. Andrés, Rafael Rusiñol i Lluís Bogunyà.

La fundació resta oberta a col·laborar activament amb les entitats locals i alhora obre les portes perquè s’hi puguin oferir conferències, exposicions, xerrades i altres actes pel gaudi de la ciutadania interessada en aprofundir en determinades temàtiques. En aquest cas de la mà de l’AEUR, que serà la responsable d’organitzar activitats de manera amena, dinàmica i participativa, amb l’objectiu de satisfer les inquietuds intel·lectuals de la ciutadania que vulgui aprofundir en determinats temes.
Anna i Pere Vallhonrat, Núria Julià, Rafael Rusiñol, Rosa Ma. Andrés i Lluís Bogunyà, durant la signatura del conveni. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans