L’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan ja està gairebé finalitzada
Actualitat | 1 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
Les obres de l’ampliació de l’skatepart de Can Sant Joan ja estan gairebé enllestides. Dimarts, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, acompanyada d’altres regidors, van visitar les obres acompanyats per membres de l’entitat La Skateboarding.

Està previst que el nou equipament s’obri properament a la ciutadania, ja que encara no es pot accedir al recinte perquè l’obra no està completament acabada.

L’obra ha permès conservar l’skatepark, fer-hi actuacions de manteniment i dissenyar un nou circuit de diferents nivells. D’aquesta forma, l’equipament esportiu podrà celebrar tornejos o altres esdeveniments similars.

També s’han creat espais d’estada inclusius, perquè persones alienes a la pràctica de les diverses disciplines esportives relacionades amb la instal·lació també puguin gaudir de l’equipament.

En concret, els treballs han consistit en enderrocar el paviment existent, adequar el terreny, realitzar els elements de l’skatepark i pavimentar la zona de patinatge. Amb el nou circuit, es busca defugir la idea d’skatepark com a instal·lació de formigó aliena al seu entorn i per això s’han habilitat recorreguts per patinar en espais vers i les zones d’estada.

Ara, l’skatepark té dos accessos des de la vorera i aprofita el suau pendent del terreny per generar impulsos als patinadors en punts estratègics. El circuit disposa de quatre línies diferenciades amb diferents nivells d’exigència en l’skate.

Els treballs s’han inclòs al Pla d’Inversions financerament sostenibles i compleixen tres objectius: augmentar la superfície destinada a la pràctica esportiva, dissenyar un circuit pensat per a diferents nivells i crear zones d’estada.
Les obres de l’skatepark estan gairebé finaltizades. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans