Rubí participa en una trobada estatal de ciutats intel·ligents i sostenibles
Actualitat | 5 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
L'Ajuntament de Rubí va participar la setmana passada al fòrum Greencities, una trobada a nivell estatal de construcció de ciutats intel·ligents i sostenibles. L'alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, acompanyada dels regidors Rafael Güeto i Moisés Rodríguez, van viatjar fins a Màlaga per participar en aquest esdeveniment.

Els eixos centrals del fòrum són la tecnologia i la sostenibilitat i hi participen institucions, administracions públiques, empreses i professionals per projectar les ciutats del futur. Es tracta d'un esdeveniment que ofereix una bona oportunitat per fer 'networking' entre empreses i ciutats per dissenyar el futur.

L'edició d'enguany del fòrum pretenia establir les línies de futur i aprofundir en un nou full de ruta, d'acord ambls Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l'agenda 2030 de les Nacions Unides: erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tothom a través del desenvolupament sostenible.

Martínez ha explicat que l'assistència a l'esdeveniment és una oportunitat per compartir experiències sobre el futur de les ciutats: "Hem cregut convenient assistir a Greencities per poder compartir experiències i inquietuds amb altres administracions i empreses sobre el futur de les ciutats: cal que, tots plegats, caminen en aquesta direcció, buscant la sostenibilitat i l'eficiència".

Un dels grans temes que va abordar el fòrum va ser el de la mobilitat urbana en la recerca de fórmules més sostenibles. Aquest aspecte és especialment important actualment, quan les ciutats estan buscant noves fórmules per donar resposta als reptes en matèria de mobilitat que plantegen les mesures per frenar la covid-19.
L'alcaldessa va representar la ciutat de Rubí en el fòrum. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans