L’Obrador Coral reprèn els seus assajos per poder fer concerts
Cultura | 6 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
Obrador Coral ha començat els seus assajos després d’un període d’inactivitat obligat a causa de la pandèmia. L’entitat rubinenca ha reprès l’activitat amb la intenció d’oferir properament concerts.

L’Obrador Coral ha elaborat un extens protocol de normes d’obligat compliment per a tots els cantaires, consensuat amb el servei de Cultura de l’Ajuntament i amb l’Escola de Música Pere Burés. A més, l’entitat està posant en marxa un sistema perquè aquells cantaires que no se sentin prou segurs assistint als assajos presencials, els puguin seguir en directe des de casa a través de la xarxa.

L’entitat local reconeix que les circumstàncies són difícils, especialment les de la cultura popular, formada majoritàriament per grups amateurs que treballen de forma desinteressada per mantenir els costums i tradicions. Però alhora, l’Obrador se sent recolzat per l’escalf que sempre li ha donat el públic rubinenc i té ganes de posar en marxa noves propostes.

Per últim, el grup coral convida a qualsevol persona que tingui ganes de cantar a participar. Al web www.obradorcoral.cat es pot trobar més informació.
Cantaires de l'Obrador Coral. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans