Detingudes tres persones a Rubí que robaven en zones comercials
Actualitat | 7 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte tres persones a Rubí acusades de pertànyer a una banda que robava en els aparcaments de supermercats i zones comercials. Els detinguts són tres homes de nacionalitat cubana i peruana, de 30, 33 i 37 anys i veïns de Barcelona, Cornellà i L’Hospitalet. També hi ha un quart detingut en l’operació, de nacionalitat índia i 45 anys i propietari d’una botiga on els tres detinguts revenien l’alcohol robat.

El modus operandi del grup en els aparcaments dels supermercats consistia a confondre la víctima quan tornava al seu cotxe amb bosses de la compra. Mentre un dels membres llençava monedes a terra i interactuava amb la víctima, un dels seus companys accedia al vehicle i robava la bossa de mà. Segons els Mossos d’Esquadra, aquest tipus de furt el van realitzar a Esparreguera, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Arenys de Mar, Mataró, Reus i El Vendrell. El grup utilitzava posteriorment les targetes bancàries robades per comprar alcohol i revendre’l a una botiga de Barcelona.

Els tres detinguts a Rubí s’enfronten a un delicte de pertinença a grup criminal i a set casos de furt i estafa bancària. El botiguer està acusat d’un delicte de recaptació.
Els Mossos van fer tres detencions a Rubí el dissabte.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans