Rubí vol crear una xarxa antirumors per millorar la convivència intercultural
Actualitat | 13 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí impulsarà una xarxa antirumors integrada per rubinencs formats en la diversitat cultural i el trencament d’estereotips. La proposta s’emmarca en l’eix de sensibilització vers la diversitat intercultural del Pla d’Acollida i Convivència.

La creació de la xarxa antirumors serà la culminació d’un programa de formació en el trencament dels estereotips socials discriminatoris per raó d’origen, cultura i religió obert a tota la ciutadania i especialment adreçat a les persones joves. “Busquem erradicar la connotació negativa de la persona migrant i promoure la interculturalitat com a valor enriquidor”, ha explicat el regidor de Ciutadania, Pau Navarro.

El desenvolupament de diferents tallers entre l’octubre i el desembre generarà la creació de la xarxa antirumors, que tindrà com a objectiu afavorir la convivència intercultural a la ciutat i la promoció de la diversitat com a factor enriquidor per la societat. El primer dels cinc tallers va tenir lloc aquest dimecres i les activitats s’allargaran fins a finals de novembre. Les persones que assisteixin als tallers rebran un certificat i conformaran la xarxa antirumors amb col·laboració amb les entitats locals que vulguin afegir-se a la iniciativa.
La xarxa té per objectiu millorar la convivència. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans