Veïns per Rubí reclamarà al Ple un hospital de referència a la ciutat
Política | 14 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
La formació política Veïns per Rubí (VR) portarà al Ple d'octubre una moció per demanar un hospital de referència a Rubí, ja sigui l'antic projecte de l'Hospital Vicente Ferrer actualitzat a les necessitats actuals o un nou projecte de centre sanitari de referència a Rubí, Castellbisbal o Sant Cugat.

La formació també demanarà que es reforci de forma immediata els centres sanitaris de referència de Rubí, com ara els dos hospitals de Terrassa i els centres d'atenció primària amb més personal sanitari i els mitjans tècnics necessaris, així com un servei de pediatria les 24 hores del dia.

La formació política considera que amb la situació actual de pandèmia és quan s'ha fet més evidents les conseqüències derivades de les retallades en sanitat pública, amb falta de personal sanitari i llistes d'espera inacceptables per fer proves diagnòstiques o operacions quirúrgiques.

Veïns per Rubí ha recordat que fa quatre anys l'alcaldessa, Ana M. Martínez, va anunciar públicament que disposava d'un inversor per construir el nou hospital a Rubí, però que mai més s'ha sabut res d'aquest projecte.

També fa quatre anys que el govern de la Generalitat va posar sobre la taula la possibilitat d'adquirir l'Hospital General de Catalunya, una opció que tampoc s'ha concretat.
La formació política reclama que es projecti un nou centre sanitari de referència a l’entorn de Rubí. / Mariona López-Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CAP Mútua es transformarà en un CUAP a partir del mes vinent
Noves mesures restrictives al Vallès Occidental per controlar la pandèmia
Aprovades les ordenances fiscals, que congelen els impostos, amplien les bonificacions i eliminen la zona blava
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix
El Procicat posa en marxa noves mesures per prevenir el contagi de coronavirus
Jordi Torres es proclama campió del món de MotoE a Le Mans