El Full Colors es diversifica per diferents racons de Rubí
Cultura | 16 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
La quarta mostra de grafit i art urbà Full Colors tindrà lloc aquest cap de setmana a diferents espais de la ciutat i serà descentralitzada amb l’objectiu d’arribar a més racons de Rubí. Així, el Full Colors amplia el seu escenari habitual ─la plaça de Josep Tarradellas, on es pintaran dos murals─ i s’estén a cinc ubicacions més: l’aparcament situat al darrere del Rubí Forma, el Club Frontennis Rubí, La Cruïlla, la plaça de Pla i Pallejà i la pista Francesc Calvo.

A causa de l’actual situació sanitària, s’ha optat per convidar grafiters de la província que ja havien participat en anteriors edicions. Els noms confirmats són Leim, Emak, Musa, Harry Bones, Maga, Kram, Zurik i Kets, Axia, Mala, Baie i Urih.

A més, en aquesta edició el Full Colors incorpora el Fem Graff, una pintada exclusiva de grafiteres sota el lema ‘Les dones pintem molt’, amb la participació de Rosa Roselló, Megui, San, Nataxa Ruzafa, Paola Lujjan i Mònica Rivas. Les artistes seran les encarregades de pintar a la pista Francesc Calvo.
El festival serà aquest cap de setmana. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
Detingut un home a Rubí presumptament relacionat amb l’assassinat d’una dona a Girona
L’Ajuntament desmantella els horts il·legals del torrent dels Alous