La dansa contemporània arriba a La Sala amb l’espectacle ‘A vore’
Cultura | 16 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
El teatre municipal La Sala acull aquest cap de setmana l’espectacle de dansa ‘A vore’, de la mà de Sònia Gómez i Ramon Balagué i amb la participació de Pau Puig, Carme Balagué, Santi Serratosa, Arecio Smith i Santi Careta. Es tracta d’un muntatge arriscat, vitalista i divertit que va guanyar el 2018 el Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa.

L’espectacle ofereix un malabarisme entre la creativitat performativa de Sònia Gómez, el llibre de Joan Moreria sobre el folklore tortosí, cants i melodies restaurades per Ramon Balagué, la dolçaina polivalent de Pau Puig, els moviments tradicionals de Carme Balagué i la contundència i improvisació dels Astrio.

‘A vore’ s’estrenarà a Rubí el 18 d’octubre a les 18.30 h i el preu de les entrades, que es poden comprar per internet, és de 15 euros.

Shakespeare a Rubí
L’altre espectacle que es representarà aquest cap de setmana al teatre municipal és l’obra de William Shakespeare ‘El rey Lear’, a càrrec de la companyia Atalaya de Sevilla. Es tracta d’un espectacle en llengua castellana dirigit per Ricardo Iniesta que no ubica l’acció en un temps determinat, ja que les històries del dramaturg anglès giren al voltant de passions i instints humans que estan sempre vigents. El muntatge es representarà el 17 d’octubre a les 21 h a La Sala i el preu de les entrades és de 20 euros.
Fotografia de l’espectacle, guardonat el 2018 en els Premis Butaca.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
Detingut un home a Rubí presumptament relacionat amb l’assassinat d’una dona a Girona
L’Ajuntament desmantella els horts il·legals del torrent dels Alous