L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional oferirà un nou punt de suport a Les Torres
Actualitat | 16 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
Des d’aquest dijous, 15 d’octubre, l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) de l’Ajuntament de Rubí compta amb un nou punt d’atenció a les dependències municipals de la rambleta de Joan Miró, on també tenen la seva seu l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de Les Torres i el Sector 2 dels Serveis Socials.

L’OADF es va posar en marxa a principis de 2017 amb l’objectiu de donar una resposta centralitzada a les persones rubinenques amb diversitat funcional i a les seves famílies. Des de l’oficina se’ls informa, assessora i ajuda en la tramitació de recursos, prestacions i serveis.

El nou punt d’atenció de Les Torres amplia el servei que ja s’estava oferint des de l’equipament municipal del carrer General Prim. Temporalment, atesa la situació d’emergència sanitària per la covid-19, l’OADF oferirà atenció presencial els dilluns de 16 h a 19 h, al carrer General Prim, 33-35, 2a planta i els dijous de 9 a 14 h, a la rambleta Joan Miró, s/n.

Per rebre atenció presencial, és imprescindible sol·licitar cita prèviament al telèfon 637 83 10 56. A més, l’equip de l’oficina ofereix servei telefònic (637 83 10 56) els dilluns de 16 h a 19 h i de dimarts a divendres de 9 h a 14 h. També es poden enviar consultes mitjançant el correu electrònic oadf@ajrubi.cat.

La regidora de Programes Sectorials, Yolanda Ferrer, ha destacat que l’obertura de l’OADF a Les Torres “servirà per apropar el servei a la ciutadania i arribar més fàcilment a aquelles persones que, pel moitu que sigui, encara no el coneixen i no saben com els pot ajudar”.
L'Ajuntament incorpora aquest nou punt d'atenció. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives