El Centre Excursionista impulsa una Marxa Familiar adaptada als temps de pandèmia
Actualitat | 20 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
El Centre Excursionista de Rubí (CER) organitza des de fa molts anys la Marxa Infantil de la Regularitat, una activitat multitudinària que consisteix en una sortida per la natura dels infants per parelles. Una activitat molt popular a Rubí que enguany no es podrà fer per culpa de la pandèmia i que s’ha substituït per una nova activitat: la Marxa Familiar.

El CER ha impulsat aquesta activitat que es pot fer en un grup màxim de 5 persones i de totes les edats i que consisteix en recórrer un itinerari que es pot consultar a través de la pàgina web del CER i que està senyalitzat en color groc i negre. La sortida i l’arribada de l’activitat és a Can Xercavins.

L’itinerari es pot completar entre el 24 d’octubre i el 29 de novembre i les inscripcions s’han de fer exclusivament per internet a través del web www.rubicer.cat fins al 15 de novembre. Per tal de fer el control, caldrà enviar una fotografia des del punt que indicaran els organitzadors.

Per participar en l’activitat, és imprescindible calçat adient per la muntanya, motxilla, cantimplora amb aigua i alguna peça per protegir-se en cas de pluja. També es recomana portar alguna cosa per menjar.
La Marxa de la Regularitat Infantil no es podrà fer aquest any. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix