L'Ajuntament substitueix la gespa del camp de futbol de Can Rosés
Esports | 20 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
El consistori ha iniciat aquesta setmana els treballs de renovació de la gespa del camp de futbol de Can Rosés, on disputa els seus partits la Unió Esportiva Rubí. El projecte, inclòs al Pla d'inversions financerament sostenibles, permetrà millorar les condicions de joc, ja que la gespa antiga havia arribat al final de la seva vida útil.

El tipus de gespa que s'ha col·locat és de nova generació i no requereix reblert del tipus cautxú i comporta una reducció del cost de manteniment del camp de futbol.

Les obres han començat amb la retirada de tot l'equipament esportiu, que es tornarà a col·locar un cop s'hagi instal·lat la nova gespa. Posteriorment, es traurà l'actual gespa artificial i el reblert amb una màquina específica. També es realitzarà una desbrossada al talús situat al gol nord, amb l'objectiu de regularitzar la superfície i eliminar les plantes i herbes existents. Un cop desbrossat el talús i lliure d'herbes, es compactarà i s'aplicarà un herbicida per evitar el creixement de les plantes.

Abans de començar a col·locar la nova gespa, es comprovarà l'estat de la base asfàltica existent. En el cas que es trobessin irregularitats, el pavimentarà per tal d'aconseguir una superfície homogènia i regular. També es col·locarà una base elàstica que esmorteeixin les caigudes que es puguin produir al camp.

Els treballs els duu a terme l'empresa Fieldturf Poligras SA per un import de 256.266,5 euros. El termini d'execució d'aquesta actuació és d'unes quatre setmanes, durant les quals no es podrà fer servir la instal·lació.
El camp de futbol estarà en obres durant un mes. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix