El Cicle Gaudí porta divendres a La Sala el documental ‘¿Puedes Oírme? sobre l’escultor Jaume Plensa
Cultura | 21 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
La Sala acull aquest divendres una nova projecció del Cicle Gaudí. Es tracta de la projecció del documental ‘¿Puedes Oírme?’, dirigit per Pedro Ballesteros i que aproxima a l’espectador al pensament, la poètica i la forma d’entendre l’art de l’escultor Jaume Plensa, un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial.

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. ‘¿Puedes Oírme?’ és un documental que ens convida a conèixer-les de la mà d’aquest creador, que entén l’art com a generador de bellesa i que llegeix l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu de Jaume Plensa. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

El film es podrà veure aquest divendres 23 d'octubre a les 21 h al Teatre Municipal La Sala i les entrades costen 4,5 euros i 3 euros amb el Carnet de la Biblioteca.
Fotograma del documental.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix