L’èxit ‘El pare de la núvia’ interpretada per Joan Pera arriba diumenge a La Sala
Actualitat | 22 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
L’obra ‘El pare de la núvia’, estrenada la passada temporada al Teatre Condal de Barcelona amb gran acollida pel públic i crítica, es podrà veure aquest diumenge 25 d’octubre al teatre municipal La Sala. Després de l’èxit d’Escape Room, el tàndem format per Joel Joan, qui també és el director, i Hèctor Claramunt van apostar per una altra comèdia com és ‘El pare de la núvia’, feta a mida del seu protagonista, el veterà Joan Pera. El repartiment de l’obra es completa amb Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés.

A l’obra, en Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… I si resulta que els nuvis són també germans?

La funció serà a les 18.30 h i les entrades es poden comprar a https://teatrelasalarubi.koobin.cat.
Cartell promocional de l’obra.
Amplien la programació de La Sala amb noves propostes com les actuacions de Zurita i d’Hotel Cochambre
La Sala ha incorporat noves propostes a la programació d’aquest semestre. Entre els nous títols de la temporada, figura l’obra ‘53 diumenges’, que es podrà veure els dies 20 i 21 de novembre en el format Entre bambolines. El muntatge, escrit i dirigit per Cesc Gay, està protagonitzat per Pere Arquillué, Marta Marco, Lluís Villanueva i Àgata Roca. La programació també suma diversos espectacles musicals. El proper 22 de novembre, tindrà lloc el tradicional concert de tardor organitzat pel Foment de la Sardana, enguany amb la participació de la Cobla Ciutat de Girona. I el 29 de novembre, el rubinenc Zurita pujarà a l’escenari per presentar la seva nova carrera en solitari. Ho farà acompanyat d’Aleix Vives, Joon Davies i Nano Negrié, i amb algunes col·laboracions especials.

L’11 de desembre, serà el torn d’Hotel Cochambre i el seu espectacle concert Ex Cupidos, una proposta en format acústic amb el segell habitual de la formació: música i humor ben barrejats i amb bones dosis d’improvisació.

Amb l’arribada de les festes nadalenques, tampoc hi faltaran algunes de les cites habituals de la temporada, com és La Marató de contes de La Xarxa (20 de desembre) o el concert de valsos i danses (30 de desembre).
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix