L’Ateneu acollirà dues activitats relacionades amb la poesia
Cultura | 28 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
La poesia serà la protagonista de dues activitats que acollirà l’Ateneu durant el mes de novembre i que retran homenatge a grans autors del gènere. Les dues activitats necessiten inscripció prèvia.

El 12 de novembre a les 19.30 h, Toti Soler i Gemma Humet presentaran el seu primer disc junts, ‘Petita festa’, un treball fruit de 8 anys de col·laboració artística i que posa veu i música amb 17 temes a les obres de diversos poetes com Joan Salvat-Papasseit, Ovidi Montllor, Maria Mercè Marçal, Joan Vinyoli, Vian & Vence, Brel, Léo Ferré i Brassens, entre altres.

D’altra banda, la segona activitat relacionada amb la poesia servirà perquè Rubí se sumi a l’Any Perrucho amb la lectura dramatitzada ‘El mèdium’, que tindrà lloc el 26 de novembre a les 19.30 h. L’actriu Laura Pau i el poeta Josep Pedrals retran homenatge a un autor que, tot i ser conegut pels seus tractats i novel·les d’erudició i misteri, també va escriure molts volums de poesia en els quals retratava la seva íntima relació amb el món i els seus fantasmes. Perrucho va ser un escriptor destacat de la literatura catalana del segle XX, amb més d’un centenar d’obres, algunes de les quals van ser traduïdes a diversos idiomes.
Toti Soler i Gemma Humet han creat un disc amb 17 temes que recullen les lletres dels principals poetes catalans.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix