ASAV demana donacions de productes infantils
Actualitat | 30 d'octubre de 2020

REDACCIÓ
L’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) ha impulsat una campanya que demana l’ajut i la solidaritat dels veïns per poder fer front a les necessitats bàsiques dels rubinencs més afectats per la situació econòmica derivada de la pandèmia.

ASAV és una entitat que presta ajuda alimentària, habitacional i de recerca de feina i ha vist triplicades les necessitats dels rubinencs per la situació actual des del març.

L’entitat local ha demanat ajut a través de les xarxes socials i d’aliances amb altres entitats i empreses rubinenques per tal de trobar solucions per a les persones a les quals ha d’ajudar i de forma paral·lela demana el suport dels veïns de la ciutat per col·laborar com a voluntaris i donar aliments i productes infantils, com ara pots llet i bolquers.

Les donacions es poden lliurar a la seu de l’entitat, al carrer Lumière, 7, entre les 8 h i les 15 h. D’altra banda, ASAV participa al grup Units Farem Força, una xarxa de professionals de Rubí que posa els seus coneixements i experiència al servei dels més afectats per aquesta situació.
L'entitat demana suport als rubinencs per ajudar els infants de famílies sense recursos. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix