‘Misterio en la isla. La nereida perdida’, l’última novel·la de la trilogia ‘El club de los soñadores’ de l’escriptor rubinenc Jorge Portela
Cultura | 30 d'octubre de 2020

NÚRIA JULIÀ FOSAS
L’escriptor Jorge Portela ha publicat enguany la tercera i última entrega de l’exitosa saga El club de los soñadores. Es tracta de la novel·la ‘Misterio en la isla. La nereida perdida’ (Ed. Mr. Momo), que tanca en gran la trilogia amb una història divertida i que emociona a parts iguals, després dels llibres El misterio de la torre i La fuente de las hadas.

En aquest nou llibre, que es pot adquirir en la llibreria El Racó del Llibre, Portela torna a endinsar-se en la narrativa d’aventures i ficció juvenil i transporta al lector a un món misteriós, en un temps en els quals els viatges, comercials o d’exploració, suposaven una autèntica aventura per mar, amb la trobada d’èssers mitològics, màgics, tresors prohibits i experiències que van canviar la vida a moltes persones.

Un cop més, el treball previ d’investigació de dades i localitzacions ha estat útil per ambientar la història i donar veracitat i rigor al seu contingut, però el toc de comèdia també està present en alguns moments de la història.

Cal destacar que el llibre compta amb una cuidada imatge per arribar visualment al públic jove, ja que la il·lustradora Virginia Berrocal continua acompanyant a l’escriptor en aquesta nova novel·la que narra les aventures de quatre joves durant el seu periple per l’illa d’Eivissa on coneixeran èssers mitològics influits per la màgia del mar, buscaran tresors prohibits i viuran una experència mística que els canviarà per sempre.

La publicació d’aquest llibre coincideix amb el desè aniversari de la primera obra ‘Atria’, que va ser un gran èxit de vendes.
Jorge Portela, en una imatge d’arxiu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix