Rubí no tindrà túnel de llum ni pista de gel al Nadal per evitar aglomeracions
Actualitat | 3 de novembre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí ha informat que aquest Nadal no s’instal·larà el túnel de llum ni tampoc la pista de gel com a mesura preventiva per frenar el contagi del coronavirus a la ciutat. La decisió s’ha pres en el marc de la comissió municipal que es reuneix de forma regular per tractar aspectes relacionats amb la pandèmia.

Tant el túnel de llum com la pista de gel són instal·lacions que, en hores puntuals, tenen una afluència important de persones i, per tant, posa en risc la distància de seguretat necessària per contenir l’epidèmia, motiu pel qual s’ha optat per eliminar-les del programada de Nadal.

El túnel de llum s’ha instal·lat durant els dos darrers anys al carrer Maximí Fornés oferint dos espectacles diaris de llum i so. A més, l’any passat es va afegir la instal·lació d’un laberint lumínic instal·lat a la plaça Onze de Setembre i de dos arbres gegants col·locats a la plaça Catalunya i Pere Esmendia, que tampoc s’instal·laran per aquestes festes.

Pel que fa a la pista de gel, es va instal·lar per primera vegada el 2015 i ha estat sempre vinculada d’alguna forma al teixit comercial de la ciutat.

Amb aquesta decisió, el consistori pretén evitar les aglomeracions que s’haurien pogut formar per l’atractiu d’aquestes instal·lacions lúdiques o ornamentals.
Per evitar aglomeracions, el consistori ha decidit no instal·lar el túnel duran tel Nadal. / Mariona López (arxiu)
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives