Més de 700 persones s’han inscrit a la Marxa Familiar
Esports | 10 de novembre de 2020

REDACCIÓ
La Marxa Familiar, que substitueix la tradicional Marxa Infantil de Regularitat, està tenint molt èxit i ja s’han inscrit 190 grups amb 722 participants. Es tracta d’una iniciativa del Centre Excursionista de Rubí que busca mantenir la seva activitat després que la Marxa Infantil no es pugui celebrar per la situació sanitària i s’hagi ajornat fins a l’any vinent. De fet, algunes escoles ho han inclòs com una activitat per a diferents cursos.

L’activitat consisteix en fer un recorregut en grups de màxim 5 persones fins al 29 de novembre. Les inscripcions estan obertes a través del web www.rubicer.cat fins al 15 de novembre, on també s’explica el funcionament de l’activitat.

El Centre Excursionista de Rubí ha marxat un itinerari que surt del camí que puja a Can Xercavins, segueix per Can Ramoneda, el torrent del Mut i fins a Can Roig. A la font de Can Roig és obligatori fer-se una fotografia que s’enviarà al CER per poder tenir un obsequi. De tornada, el camí passa per Sant Muç, l’Sportennis i finalitza a Can Xercavins.
El recorregut de l'itinerari té el punt de sortida i de tornada a Can Xercavins.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències