Més de 700 persones s’han inscrit a la Marxa Familiar
Esports | 10 de novembre de 2020

REDACCIÓ
La Marxa Familiar, que substitueix la tradicional Marxa Infantil de Regularitat, està tenint molt èxit i ja s’han inscrit 190 grups amb 722 participants. Es tracta d’una iniciativa del Centre Excursionista de Rubí que busca mantenir la seva activitat després que la Marxa Infantil no es pugui celebrar per la situació sanitària i s’hagi ajornat fins a l’any vinent. De fet, algunes escoles ho han inclòs com una activitat per a diferents cursos.

L’activitat consisteix en fer un recorregut en grups de màxim 5 persones fins al 29 de novembre. Les inscripcions estan obertes a través del web www.rubicer.cat fins al 15 de novembre, on també s’explica el funcionament de l’activitat.

El Centre Excursionista de Rubí ha marxat un itinerari que surt del camí que puja a Can Xercavins, segueix per Can Ramoneda, el torrent del Mut i fins a Can Roig. A la font de Can Roig és obligatori fer-se una fotografia que s’enviarà al CER per poder tenir un obsequi. De tornada, el camí passa per Sant Muç, l’Sportennis i finalitza a Can Xercavins.
El recorregut de l'itinerari té el punt de sortida i de tornada a Can Xercavins.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix