Els regidors d’En Comú Rubí lliuraran part del seu sou a dues entitats a través d’un concurs
Política | 11 de novembre de 2020

REDACCIÓ
Membres d'En Comú Rubí. / Arxiu
En Comú Rubí (ECP) ha posat en marxa la primera edició del concurs ‘Fem-ho en Comú’, una iniciativa que pretén donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials que busquin la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l’àmbit local.

Els diners procedeixen de la renúncia a part del seu sou que fan els dos regidors d’En Comú a l’Ajuntament, Ànnia García i Pau Navarro, seguint les normes del codi ètic dels comuns, que estableix una limitació salarial màxima de 3,5 vegades el salari mínim interprofessional.

El concurs estableix diverses categories en funció del tipus d’entitat: esport, cultura, educació, àmbit comunitari, habitatge, medi ambient i mobilitat i salut, així com també memòria i drets civils. La convocatòria d’aquesta edició del concurs, que ja està oberta, està dotada amb 2.800 euros i es distribuirà en dos premis de 1.400 euros cadascun. Hi poden participar entitats sense ànim de lucre i agrupacions de persones físiques o jurídiques que estiguin al dia en les obligacions legals.

El termini per fer arribar la proposta finalitza el 30 de novembre a mitjanit i el comitè avaluador tindrà fins al 4 de desembre per triar els projectes seleccionats, que passaran a votació dels comuns de Rubí. Quan finalitzi la votació, els dos projectes amb més vots seran escollits els guanyadors. La notificació dels guanyadors es farà el 15 de desembre, de forma presencial o virtual, segons les restriccions vigents de la pandèmia.

Les sol·licituds s’han de fer arribar per correu electrònic a l’adreça encomurubi@gmail.com, per Facebook o a través del WhatsApp al telèfon 644899062. També es poden fer consultes sobre el procés al perfil de Twitter i d’Instagram d’En Comú Podem.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix