L'Escola de Música celebra Santa Cecília amb un concert en línia i una activitat a les escoles
Cultura | 11 de novembre de 2020

REDACCIÓ
L'Escola de Música Pere Burés prepara dos espectacles en línia coincidint amb el dia de Santa Cecília, patrona dels músics, que es commemora el 22 de novembre. L'objectiu de les dues propostes és dur a la ciutadania la celebració respectant les actuals restriccions sanitàries.

El primer espectacle es dirigeix exclusivament a les escoles de Rubí. L'Escola de Música Pere Burés promou la transmissió de l'obra 'Contes de la Mediterrània', interpretada pel professorat de l'escola en col·laboració amb la companyia L'estenedor teatre. 'Contes de la Mediterrània' té una durada aproximada d'entre 30 i 40 minuts i l'alumnat el podrà seguir el 20 de novembre a les 11 h a través d'una emissió dirigida als centres de primària de la ciutat. La proposta inclou música en directe i titelles i està recomanada per alumnes entre P3 i 6è.

El mateix dia, a les 18.30 h, en obert a tota la ciutadania, el professorat de l'escola oferirà un concert de música en directe de diferents estils a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Rubí.
Cartell promocional de l'activitat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix