La periodista peruana Nancy Carrillo publica ‘Mundo sin fronteras’
Cultura | 13 de novembre de 2020

REDACCIÓ
Portada del llibre.
L’escriptora i periodista Nancy Carrillo, que fa anys que viu a Rubí, ha publicat el llibre ‘Mundo sin fronteras’, de l’Editorial Cuatro Hojas. Carrillo, d’origen peruà, va començar a escriure el llibre ara fa set anys i va aprofitar el confinament per acabar-lo i publicar-lo.

‘Mundo sin fronteras’ és un recull d’històries de persones a les quals ha entrevistat durant la seva carrera com a periodista i que li han impactat de forma especial. Per exemple, un diàleg amb el suec Gösta Lettersten, que va crear la Fira Internacional del Pacífic a Lima, o el periodista radiofònic Luis del Olmo, que la va convidar al Museu de la Ràdio a Roda de Berà.

El llibre també inclou entrevistes amb l’exsecretari general de Nacions Unides Javier Pérez Cuéllar o el periodista peruà Demetrio Tupac Yupanqui, descendent d’inques i que va traduir al quítxua ‘El Quixot’, a més d’altres personalitats destacades com ara Julio Iglesias pare, Miguel Bosé, Camilo Sesto, Joan Manuel Serrat o Paloma San Basilio. En total, són més de 250 les persones citades en el llibre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix