L’Ajuntament aprova una modificació de crèdit de més de 450.000 euros per impulsar diversos projectes
Actualitat | 16 de novembre de 2020

REDACCIÓ
El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha aprovat una modificació pressupostària de crèdit extraordinari i suplement de crèdit de 455.683,24 euros. El tràmit va ser aprovat amb els vots a favor de totes les forces polítiques el divendres, a excepció d’ERC i l’AUP, que es van abstenir.

La proposta aprovada aprofita el romanent de tresoreria -que abans de la situació excepcional per l’epidèmia s’havia de destinar al pagament de crèdits- per cobrir necessitats que pel govern locals, format pels socialistes i els comuns, són indispensables per la ciutat i que s’havien quedat sense dotació econòmica.

En primer lloc, es destinaran 55.737,65 euros a fer inversions per donar continuïtat al teletreball pel personal de l’Ajuntament i per dotar de connectivitat el Centre Cívic del Pinar, que ara ha d’acollir el Servei Local de Català. També es destinaran 65.000 euros per millorar les zones d’esbarjos per a gossos, per millorar els horts municipals i per netejar els torrents. Hi haurà 35.000 euros per canviar el paviment de la pista esportiva del Parc de la Pau i la Natura i 70.275 euros per instal·lar tanques en places i parcs, per millorar equipaments municipals i per comprar mobiliari pel parc de Sant Muç.

El Servei de Comunicació rebrà 4.518,55 euros per comprar material per desenvolupar les seves tasques i es comprarà material per la cuina del Centre Cívic del Pinar per valor de 1.075 euros i així donar continuïtat als cursos que s’hi realitzen. Es gastaran 5.000 euros per comprar separadors de carril bici i miralls de trànsit i 11.100 euros per a invertir en punts d’informació a la ciutat.

D’altra banda, 70.987,11 euros aniran destinats a comprar eines i materials per als plans d’ocupació i les agents cíviques. Les millores de l’equipament del Mercat estan dotades amb 16.873 euros i el Rubí Forma rebrà 16.990,44 euros per comprar material per al desenvolupament dels diferents cursos. Pel que fa a les inversions a les escoles públiques de la ciutat, 38.320 euros van destinats a l’Escola d’Art i Disseny per invertir en material i 42.320,27 euros a l’Escola de Música per material lectiu i per comprar dos pianos, que va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius. Per últim, es destinaran 22.486,22 euros a canviar el terra de l’escola bressol La Bruna.
Ajuntament de Rubí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desallotjat un local a la plaça Constitució on hi havia 17 persones al seu interior
Mor el cèlebre guitarrista i cantaor Parrita, icona de la música flamenca
Rubí supera els 2.000 casos positius de coronavirus
L’índex de creixement epidemiològic a Rubí és extremadament elevat
Confinament els caps de setmana i suspensió d’activitats extraescolars, culturals i esportives
Desenes de rubinencs reclamen acabar el tractament o la devolució dels diners a la fallida Dentix