Destrosses i vandalisme durant el cap de setmana a l’escola Montessori
Actualitat | 26 de novembre de 2020

REDACCIÓ
L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Maria Montessori, al barri de Les Torres, ha denunciat públicament que el centre ha patit durant el cap de setmana actes vandàlics com ara destrosses a l’hort, restes de llaunes, pixades a l’espai del pati dels alumnes de P-3 i P-5 o les tanques que delimiten els grups bombolla tirades pel terra.

L’AFA ha condemnat aquests fets que rebutgen enèrgicament i així ho han traslladat a la regidoria d’Educació de l’Ajuntament i al cap del Servei d’Infància i Educació de Rubí. Segons les famílies de l’alumnat, aquests s’han posat a disposició de l’escola per poder solucionar el problema. També han demanat a les autoritats competents tota la seva ajuda per solucionar un problema que consideren ‘endèmic’.

I és que no és la primera vegada que s’han trobat que tot i que el centre està tancat, es fa servir de manera incívica per fer trobades d’alcohol, deixant tot ple de restes d’ampolles i llaunes.

L’associació recorda que les escoles s’han de respectar i apunten que “no tolerarem cap acte més d’incivisme com el que s’ha produït aquest cap de setmana, prenent les mesures que estiguin al nostre abast”.
Algunes de les destrosses que ha patit el centre durant el cap de setmana. / Fotos AFA Escola Montessori
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències