S'ha reobert al trànsit el pont del carrer de Sant Joan, tallat durant un any
Actualitat | 26 de novembre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament ha reobert al trànsit el pont del carrer de Sant Joan aquest dijous, després que hagin finalitzat les obres de reforç estructural i ampliació d’aquesta estructura viària. Els treballs van arrencar el novembre del 2019 i havien de durar sis mesos, però van quedar interromputs a causa de la pandèmia. L’actuació es va reprendre al juliol.

Els treballs han consistit a eixamplar la vorera sud fins a uns tres metres d’amplada, reurbanitzar la vorera nord i la calçada. El pont disposa d’un nou enllumenat, s’han instal·lat noves baranes —les tanques que hi ha actualment són provisionals, a l’espera que finalitzi el muntatge del revestiment definitiu de la barana de la vorera sud—, s’han traslladat les canalitzacions de les xarxes de gas i aigua i s’ha dut a terme la impermeabilització completa del tauler i l’execució de noves juntes de dilatació.

El consistori espera que l’actuació suposi una millora pel que fa a la circulació viària, ja que és un eix important d’accés al centre des de les urbanitzacions.

A més, amb la reobertura del pont, les línies d’autobús 3 i 7 del transport urbà recuperaran el seu trajecte habitual.

En paral·lel, l’Ajuntament està redactant un projecte per millorar la connexió del pont amb els carrers adjacents, amb actuacions que contemplen l’ampliació de les voreres de connexió de la vorera sud, la semaforització de la cruïlla amb el carrer de les Casetes, al barri de Can Fatjó, la reurbanització de les escales que accedeixen a la via lateral de la carrera C-1413 i el passeig de la Riera, i la reparació superficial de la totalitat del pont.
El pont ja torna a estar obert a la circulació. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències