La iniciativa NadalARTS decorarà aparadors amb les il·lustracions d’artistes rubinencs
Cultura | 27 de novembre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Comerç i Projecció de la ciutat, impulsa la iniciativa NadalARTS per decorar 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites sobre els vidres dels aparadors. La proposta és una de les accions que es duran a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.

El NadalARTS compta amb la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa), que decoraran els vidres dels aparadors fent servir retoladors blancs i daurats i la tècnica de la serigrafia, respectivament. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

Jorge Vicente, Lamamma INK, Araceli Plata, Nataxa Ruzafa, Yasmina Capó, Ruth Hernández, Max Saladrigas, Pere Giménez, Clàudia Prat, Sònia Gonzàlez ‘Cuchu’ i Chema Suárez són alguns dels artistes que s’han sumat a la proposta.

Els establiments que vulguin cedir els seus aparadors per a la iniciativa poden omplir un formulari a través del web municipal. El servei de Comerç i Projecció de la Ciutat els contactarà aviat per coordinar l’acció.
La proposta NadalARTS se suma a la iniciativa ‘Rubí s’ho val’ per injectar més de 200.000 euros al comerç de proximitat a través d’un sistema de vals descompte.
Els aparadors estaran decorats tota la campanya de Nadal. / Ajuntament de Rubí - Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències