Sant Galderic reimpulsa el llibre ‘Tal com jo ho he vist’, de Josep M. Roset
El llibre recull algunes de les millors imatges del fotògraf rubinenc
Actualitat | 27 de novembre de 2020

REDACCIÓ
L’Associació Sant Galderic ha decidit impulsar de nou la venda del llibre ‘Tal com jo ho he vist’, un recull de les millors imatges del fotògraf Josep M. Roset, que va morir el passat mes de setembre.

Es tracta d’una publicació editada el 2014 per l’Associació Sant Galderic que homenatja l’obra de l’artista i que, majoritàriament havia passat inadvertida i a l’ombra durant molts anys.

Així, l’entitat rubinenca ha demanat a les llibreries locals que posin a disposició dels rubinencs exemplars de ‘Tal com jo ho he vist’ per tal que puguin adquirir el llibre a un preu de 15 euros. D’aquesta forma, l’Associació de Sant Galderic pretén fer un homenatge a un dels seus il·lustres socis i un dels fotògrafs més destacats de Rubí, juntament amb un altre geni de l’objectiu, Ignasi Marroyo.

El llibre, que es va poder publicar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i més d’un centenar de mecenes, recull gairebé 150 de les millors fotografies que va fer l’artista durant tota la seva vida. Es poden contemplar les fotografies que va fer quan va treballar per Europa Press als anys 60, com ara la mort del Doctor Marañón o la boda del Xa de Pèrsia, però també múltiples fotografies de la transició democràtica a Rubí, a més d’un bon conjunt de retrats i d’imatges quotidianes, tant de Rubí com de la seva família i les seves estades al camp.
Portada del llibre ‘Tal com jo ho he vist’, de Josep M. Roset. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències