El director teatral Sergio Cerdán porta a la Sala Ón 'Que nos quiten lo bailao'
Cultura | 1 de desembre de 2020

REDACCIÓ
El rubinenc Sergio Cerdán dirigeix l'espectacle 'Que nos quiten lo bailao', que formarà part de la programació de la Sala Ón de Barcelona durant els diumenges de desembre. Cerdán és estudiant de Comunicació Audiovisual, guionista, director i actor i amb aquesta nova proposta porta als escenaris tres microteatres: 'Virusvisión', 'El que nunca te dije' i 'Vicios ocultos'. Es tracta de tres peces que tracten des de diferents perspectives les relacions personals, les relacions sexo-afectives i també el festival d'Eurovisió. Dues comèdies i un drama que conformen una aposta completa pel talent jove.

Cerdán ha escrit el guió de les tres petites obres i també hi participa com a actor, juntament amb el rubinenc Daniel Pérez i Itsaso Frasquier, Andreu Mauri, Pau Castillo i Sònia Catot. El disseny va a càrrec de Jordi Brandia.

'Que nos quiten lo bailao' es representarà als escenaris de la Sala Ón el 6, 13 i 20 de desembre a les 17.30 h. Les entrades ja es poden comprar a través d'Atrápalo i Entradium.
Actors que participen a l'obra.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències