Autònoms de Rubí Fem Pinya, una nova associació que neix per donar suport al sector
Economia | 3 de desembre de 2020

REDACCIÓ
Els autònoms de la ciutat s'han unit per donar-se suport.
Alguns autònoms de la ciutat s’han unit per impulsar una nova associació que han batejat amb el nom d’Autònoms de Rubí Fem Pinya. La pandèmia ha marcat un abans i un després per a tothom, però el sector dels treballadors per compte propi ha estat un dels més perjudicats.

En plena situació de confinament, el tancament dels seus negocis els va provocar, a més de por, molta incertesa davant la manca d’informació i desconeixement. Ja en aquells mesos, un grup d’autònoms i professionals de Rubí va plantejar la idea d’agrupar-se per compartir informació i donar-se suport en els durs moments. Ara, han fet un pas endavant i han decidit formalitzar l’associació.

Entre els seus objectius, hi ha el d’aconseguir millores per al sector i donar el suport necessari per a continuar aixecant les persianes dels seus negocis, aconseguint que el comerç local segueixi viu i actiu i que no es produeixin més tancaments de negocis demanant les ajudes que siguin necessàries.

També volen promoure el consum a la ciutat promovent el comerç de proximitat i el producte de quilòmetre zero i crear una taula de diàleg i treball amb l’Ajuntament per tenir una via directa de conversa. A més, tenen previst incentivar una borsa de treball dins l’associació i oferir formació als associats, tallers i xerrades, així com promocionar els serveis dels seus associats.

Actualment, tenen una junta formada per nou persones i animen als autònoms i autònomes de la ciutat a sumar-se a l’entitat, ja que entenen que totes les veus i experiències tenen molt a aportar. El correu per poder contactar és autonomsderubifempinya@gmail.com.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències