L’Ajuntament ofereix 200 places de casal per als infants de 3 a 12 anys durant les vacances de Nadal
Actualitat | 11 de desembre de 2020

REDACCIÓ
Durant el Nadal, l’Ajuntament organitza casals vacacionals per facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys. Una proposta que també es fa per Setmana Santa i en altres dates de l’estiu.

Aquest any, els casals vacacionals d’hivern s’ofereixen durant els dies laborables de les vacances escolars de Nadal: 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4, 5 i 7 de gener a l’institut escola Teresa Altet.

L’oferta s’estructura en diferents modalitats segons l’horari i el servei que es vol: acollida, matí, menjador i tarda. L’oferta màxima és de 50 places per a cada franja horària i casal. Els grups no superaran els 10 infants per tal de respectar les mesures sanitàries i el nombre mínim d’alumnes per obrir una franja horària serà de 12 inscrits.

Els preus també van en funció de l’horari i el servei, des dels 20 euros de la franja de tarda de 15 h a 17 h, fins als 140 euros pel casal de tot el dia, de 8 h a 17 h, amb acollida i menjador. Les diferents modalitats i preus es poden consultar al web municipal.

El període d’inscripció per obtenir una plaça en el casal finalitza aquest divendres 11 de desembre. L’imprès de sol·licitud es pot demanar als centres educatius, al Servei d’Educació i Infància o bé descarregar-lo a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar-les.
El casal es farà a l'escola-institut Teresa Altet. / Ajuntament-Cèsar Font
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències