El teatre municipal La Sala acull una nova edició dels Poemes de Nadal
Cultura | 11 de desembre de 2020

REDACCIÓ
El teatre municipal La Sala acull aquest diumenge 13 de desembre una de les activitats ja tradicionals de les festes nadalenques a Rubí, els Poemes de Nadal. Es tracta d’un muntatge dirigit per l’actor i director teatral Xavier Serrat en el qual s’interpreten poemes de diversos poetes catalans que, d’una manera o una altra, parlen d’aquestes festes.

Enguany, entre els poetes seleccionats es troba Jacint Verdaguer, Maica Duaigüe, Montserrat Abelló, Miquel Martí i Pol, Joana Raspall, Maria Mercè Marçal, Salvat Papasseit, Laia Ferrer, Josep Maria de Sagarra i el rubinenc Francesc Alujas. També s’inclou, entre altres, un conte d’Enric Larreula, que interpretarà ell mateix.

La funció, promoguda per Òmnium Rubí, començarà a les 18.30 h i l’entrada té un cost de 5 euros. Les localitats es poden adquirir a través de la web de venda d’entrades a La Sala (teatrelasalarubi.koobin.cat), directament a taquilla del teatre els dijous i divendres de 17 h a 20 h o el mateix dia de la representació de l’espectacle, a les taquilles del teatre, una hora abans de la representació.

Com ja fa anys, la posada en escena comptarà amb la participació dels actors del Casal Popular i la direcció de l’Esbart Dansaire de Rubí.

Cal destacar que, com a novetat i per si la pandèmia no deixava celebrar l’acte de manera presencial, s’ha preparat un vídeo sobre els Poemes de Nadal que s’emetrà el mateix diumenge 13 de desembre després de la funció a través del canal de Youtube d’Òmnium Rubí.
Imatge de l'espectacle Poemes de Nadal del 2019. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències