Rubí aconsegueix recaptar més de 4.000 euros per La Marató contra la covid-19
Actualitat | 21 de desembre de 2020

REDACCIÓ
Centres educatius, entitats i veïnes de Rubí s’han sumat a la causa de la Marató de TV3 que enguany ha recollit fons per a la investigació de la covid-19. La iniciativa, que ha tingut lloc aquest diumenge, ha comptat amb la celebració, un any més, de La Marató de Contes. La proposta, que organitza La Xarxa, s’ha celebrat al teatre municipal La Sala i ha aconseguit reunir un total de 800 euros.

La Biblioteca Mestre Martí Tauler també ha sumat esforços a través de la venda de llibres a un euro l’exemplar. La iniciativa es va posar en marxa a l’octubre i des d’aleshores ha reunit 300 euros.

De la seva banda, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Sant Genís ha aprofitat la campanya de vacunació de la grip d’enguany per recollir fons. Això ha permès recollir 420 euros.

La merceria Tot Labors també ha elaborat una manta col·laborativa de patchwork entre la seva clientela. Amb les butlletes per sortejar el producte final, han recollit 960 euros.

Pel que fa als centres educatius, l'escola Montessori ha desenvolupat projectes de treball al voltant del virus. D'un d'aquests projectes ha sorgit la creació d’un producte innovador: els salvaorelles per mascaretes. D’aquesta manera, han recollit 240 euros.

L'Escola Montserrat ha realitzat amb un vídeo de l'alumnat i el professorat de la cançó del programa d’aquest any: ‘Serem més forts!’ Això ha permès recollir 406 euros.

L’alumnat de l’institut L’Estatut ha buscat donacions a través de l’elaboració de cartells i vídeos que han fet arribar a la comunitat educativa i finalment, l’escola Maristes ha participat al concurs ‘Pinta La Marató’ i ha posat en marxa la venda de llapis i xapes amb el seu disseny. Amb aquesta proposta, el centre ha reunit 1.025,21 euros.
La Marató de contes ha aconseguit recaptar 800 euros. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències