Rubí continua tenint nivells elevats d’incidència del virus
Actualitat | 23 de desembre de 2020

REDACCIÓ
La situació epidemiològica a Rubí continua sent molt elevada, però es manté relativament estable respecte a les dades de fa una setmana. La propagació del coronavirus no ha augmentat, això, per si sol, ja és una bona notícia perquè significa que la incidència de l’epidèmia a poc a poc va disminuint.

El risc de rebrot se situa ara a 406 (-53) i la velocitat de reproducció de la malaltia ha baixat fins a l’1,4 (-0,7). En canvi, la incidència acumulada a catorze dies continua a l’alça i s’enfila fins als 298 (+76).

Entre el 13 i el 19 de desembre, 121 persones han donat positiu en les proves PCR o en el Test d’Antígens que s’han realitzat a la ciutat. De les persones positives d’aquests darrers dies, la mitjana d’edat és de 44 anys i el 54% són dones.

Pel que fa a la situació actual, hi ha 21 persones que es troben ingressades a l’hospital, tres més que la setmana passada. Pel que fa a les morts, en els darrers dies s’ha produït una, el 14 de desembre.
Des que va començar la pandèmia, són 3.694 les persones de Rubí que s’han contagiat amb el virus, segons les xifres oficials, i 135 persones han mort.

Més de 1.500 catalans ingressats per covid-19
A Catalunya, la situació continua sent preocupant, amb 1.633 persones ingressades, de les quals 332 es troben en la Unitat de Cures Intensives. Entre el 13 i el 19 de desembre, hi ha hagut 12.588 nous contagis i 212 noves defuncions a causa de la infecció per coronavirus.
Recollida de mostres per fer el cribratge de covid-19. / Generalitat
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències