Tot a punt per la representació d’Els Pastorets, que enguany arribaran al públic a través d’Internet
Cultura | 24 de desembre de 2020

REDACCIÓ
El clàssic de Josep M. Folch i Torres es podrà tornar a gaudir durant les festes nadalenques de Rubí a través de la tecnologia digital. La situació extraordinària derivada del coronavirus no ha impedit al Grup Escènic del Casal Popular, l’Escola de Sardanes Flor de Neu i l’Escola de Música Pere Burés mantenir la representació d’Els Pastorets, que es farà en format virtual.

Els Pastorets és una de les activitats més antigues que es fan a Rubí per celebrar el Nadal, juntament amb l’exposició de Diorames de Nadal, que també s’ha pogut mantenir amb un canvi de format.

En aquesta ocasió, els Pastorets Confinats tindran una versió més reduïda, per la impossibilitat que hi ha hagut durant molts mesos d’assajar. Habitualment, l’equip del Casal Popular començava els assajos a l’octubre per tenir-ho tot a punt per a finals de desembre. Montserrat Comellas, presidenta del Casal Popular, ha explicat que “és una representació més reduïda, però sense que falti cap de les escenes principals i per descomptat, també amb les nostres cobles, sempre irònicament respectuoses i simpàtiques”.

L’altre gran canvi és que el públic no estarà al Casal Popular, sinó que podrà seguir l’obra de teatre a través de la web www.casalpopular.org i de les xarxes socials de l’entitat (Twitter, Facebook i Instagram). A més, entre totes les persones que segueixin els Pastorets a través d’internet se sortejarà un pernil.

Un cop passat el Nadal, per la setmana de Reis, serà el moment de la posada en escena d’Els Dimoniets, que també es podrà seguir a través del web del Casal Popular i les xarxes socials.
Els Pastorets se sumen a les noves tecnologies i tornaran de forma virtual. / Arxiu - Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències