L’Olímpic Can Fatjó estrenarà coberta de tribuna a principis del 2021
Esports | 24 de desembre de 2020

REDACCIÓ
L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i els regidors de Planejament Urbà, Rafael Güeto; d’Esports i Obra Pública, Juan López; i de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez, han visitat les obres de la coberta de la tribuna del CF Can Fatjó, acompanyats de representants del club.

Els treballs, que van començar al juliol, permetran millorar el confort de la instal·lació esportiva. L’actuació consisteix en la construcció d’una coberta que donarà ombra a la part central de la grada del CF Olímpic Can Fatjó, alhora que també protegirà del sol i la pluja els accessos als vestidors i al bar. Les obres de fonamentació de la coberta i la col·locació de l’estructura metàl·lica ja han finalitzat. La coberta té aproximadament 640 m2 i incorporarà il·luminació led. Anirà folrada a la part inferior amb planxes de policarbonat de diferents tonalitats, convertint així l’estructura en un element vinculat a la proposta ‘Color’. Les obres també connectaran els desaigües de la coberta a la xarxa de clavegueram general.

Les obres de la coberta de la tribuna del CF Can Fatjó formen part del Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS) i les executa l’empresa Serveis Integrals 360 Plus per un import de 380.000 euros.
Un moment de la visita d’obres. / Ajuntament de Rubí – Artur Ribera
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències