El Concert Nadalenc de Sardanes servirà per presentar el nou àlbum dedicat a Rubí
Cultura | 28 de desembre de 2020

REDACCIÓ
El Foment de la Sardana organitza la 41a edició del Concert Nadalenc de Sardanes, que ha pogut mantenir tot i la difícil situació sanitària que vivim. A més, l’actuació musical servirà per presentar el nou CD ‘Sardanes dedicades a Rubí. Volum 7’.

L’espectacle serà al teatre municipal La Sala l’1 de gener a les 18.30 h i l’entrada tindrà un cost de 5 euros i es pot comprar a través del web https://teatrelasalarubi.koobin.cat.

El concert nadalenc anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell sota la direcció de Jordi Figaró i amb Denis Rojo com a solista al flabiol.

Durant la primera part de l’espectacle es podran escoltar les sardanes ‘A Rubí, ara i sempre’, d’Antoni Guinjoan; ‘Va per tu, Manel’, de Josep Antoni López; ‘Bogeries Rubinenques’ (flabiol), de Lluc Vizentini; ‘Sant Antoni a Rubí’, de Jaume Cristau; ‘30 anys junts’, de Carles Santiago; i l’estrena ‘Jardins de l’Ateneu’, de Jordi León.

Durant la segona part, les composicions que s’escoltaran seran ‘25 anys màgics’, de Luis Alcalà i triada sardana de l’any 2019; ‘La nit de Nadal’, de Josep Grivé; ‘La pallaresa’, de Conrad Saló; ‘Camí de la UNESCO’, d’Anna Abad; ‘Cantant l’amor’, de Josep VIcens i Juli ‘Avi Xaxu’; i ‘Nadal Montserrat’, de Xavier Ventosa.
L’any passat el concert va tenir lloc al Casal Popular. / Arxiu-J.M. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències