L’empresa Robin Hat es trasllada a unes noves instal·lacions a Can Rosés
Economia | 28 de desembre de 2020

REDACCIÓ
L’empresa Robin Hat, dedicada a la producció de tèxtil sanitari, ha traslladat la seva activitat des del barri Segle XXI a una nau de 192 metres quadrats al polígon de Can Rosés. La inauguració de la nova seu de l’empresa, que va tenir lloc el dimecres de la setmana passada, va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Ana M. Martínez i altres regidors del govern.

L’alcaldessa va destacar la implicació de Robin Hat amb Rubí durant la pandèmia i el compromís de cooperació que aquesta companyia ha mantingut amb el consistori i la ciutadania. Segons va dir Martínez, “Robin Hat és un exemple de superació i solidaritat. Tenim molta sort de tenir persones com ells a Rubí”.

De la seva banda, els responsables de la companyia van fer entrega d’un obsequi a l’alcaldessa en senyal d’agraïment a la col·laboració entre el consistori i l’empresa. També van explicar que el canvi de seu els permetrà ampliar les línies de negoci a nous productes vinculats amb el tèxtil sanitari així com podran donar millor resposta a la creixent demanda dels seus productes.
La inauguració de la nova seu de Robin Hat va ser la setmana passada. / Localpres-Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències