L’Home dels Nassos visitarà el Mercat Municipal el darrer dia de l’any
Cultura | 29 de desembre de 2020

REDACCIÓ
Els Gegants de Rubí faran possible que l’Home dels Nassos visiti el Mercat Municipal el pròxim 31 de desembre, el darrer dia de l’any, tal com marca la tradició. Entre les 11 h i les 13 h, aquest personatge estarà a l’equipament comercial i també pels voltants.

L’Home dels Nassos és un personatge que té tants nassos com dies té l’any i que, enguany, si les mesures sanitàries ho permeten, es passejarà pel Mercat. La gent haurà de respectar la distància de seguretat i la resta de normes per fer que el passeig d’aquest mític personatge català sigui totalment segur.

Els gegants traslladaran la seu
D’altra banda, els Geganters de Rubí amb la col·laboració de l’Ajuntament, estan treballant pel trasllat de la seva seu, que actualment està situada al carrer Dant. El nou local, que està previst estrenar durant el 2021, serà més cèntric. De cara a la inauguració, està previst fer una jornada de portes obertes perquè tothom pugui visitar-la, sempre que les restriccions sanitàries ho permetin.

Enguany, l’entitat tanca un any en què solament ha pogut participar en tres activitats fora de la ciutat: a Cabrera de Mar (gener), a Sant Llorenç Savall (febrer) i al Prat de Llobregat (març).

Pel que fa a les activitats al municipi, els gegants només es van poder deixar veure el 29 de juny, per la Festa Major de Sant Pere, en un dels pocs actes festius que es van poder organitzar per la festa gran de la ciutat; i per la Festa Major de Sant Roc, quan es va presentar la nova indumentària de quatre dels deu capgrossos de l’entitat.
L’Home dels Nassos es passejarà pel Mercat. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències