Millora en l’accessibilitat de les parades de bus d’Agricultura i El Ferrol
Actualitat | 29 de desembre de 2020

REDACCIÓ
L’Ajuntament està millorant l’accessibilitat a dues parades del transport públic urbà, la d’Agricultura i El Ferrol. La partida d’inversions destinada a l’adequació de parades de l’autobús corresponent al 2020 inclou les tasques de construcció de noves plataformes en aquestes dues ubicacions, que presenten problemes per a les persones usuàries a l’hora de pujar i baixar dels vehicles. Les noves plataformes suposen una millora important en termes d’accessibilitat.

La parada Agricultura (línia 4), ubicada a l’avinguda de l’Estatut, disposa d’una vorera estreta. Malgrat estar senyalitzada amb la prohibició d’aparcament de vehicles, freqüentment està ocupada per cotxes que impedeixen l’apropament del bus a la vorera i, conseqüentment, la pujada i baixada de persones usuàries, així com el desplegament de la rampa per a persones que van en cadira de rodes.

La morfologia de la parada El Ferrol (línies 2 i 5), situada a la confluència entre els carrers de Palència i d’Ourense, comporta una difícil maniobrabilitat pel correcte apropament de l’autobús a la vorera, fet que dificulta el desplegament de la rampa.

Les noves plataformes que s’estan habilitant, que es preveu que estiguin operatives properament, milloraran aquestes situacions.
La parada d'Agricultura, a l'avinguda de l'Estatut, serà més accessible. / Ajuntament - Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències