ASAV i l’Ajuntament reparteixen 800 joguines a 300 infants rubinencs en situació vulnerable
Actualitat | 30 de desembre de 2020

REDACCIÓ
La ciutadania ha tornat a col·laborar amb la campanya ‘Encara poden donar molt de joc!’, en el marc de la qual es recullen joguines per a les famílies de la ciutat més afectades per la crisi de la covid-19. A l’edició nadalenca d’aquesta iniciativa s’han recopilat un total de 380 quilos de jocs i joguines, que ja han estat lliurats als infants més vulnerables del municipi.

Un total de 300 nens d’entre 0 i 12 anys han rebut 800 regals de la mà dels 25 voluntaris de l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV), encarregats de fer el repartiment. L’acció ha comtat també amb la col·laboració de treballadors d’empreses rubinenques com Eurofragance o B Braun i d’espais per al repartiment de joguines com l’espai Francesc Alujas o la Sala Neus Català.

Amb motiu de la covid-19, les donacions s’han desinfectat degudament abans de ser lliurades a les famílies. Per raons sanitàries, no s'han acceptat peluixos, ninots amb cabell o roba o altres joguines fetes amb material tèxtil. Tampoc s'han admès joguines de caire bèl·lic o sexista. El personal voluntari ha revisat cadascuna de les donacions abans del seu lliurament per comprovar que les joguines estiguessin completes.

‘Encara poden donar molt de joc!’ és una proposta solidària impulsada pel Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí que, a més de tenir una vessant solidària, evita que recursos que encara tenen vida útil vagin a parar a l’abocador. En aquesta ocasió, s’han previngut 380 quilos de residus en forma de joguines.
Joguines recollides en la campanya.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències