La Policia Local detecta 19 infraccions de les mesures sanitàries durant la nit de Cap d’Any
Actualitat | 4 de gener de 2020

REDACCIÓ
La nit de Cap d’Any a la ciutat va ser relativament tranquil·la i la Policia Local, que cada any es reforça per aquesta nit, va detectar diversos incompliments de les mesures de confinament decretades per les autoritats. Concretament, els agents de seguretat van denunciar 19 infraccions relacionades amb les mesures sanitàries i dues per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Fins a les 3 hores, la patrulla ubicada a l’avinguda de l’Estatut amb la carretera de Sant Cugat, va fer 16 actes de denúncia per incomplir el confinament domiciliari i es va detectar un conductor que conduïa sota els efectes de l’alcohol, vehicle que va ser immobilitzat. Es van fer tres controls més d’alcoholèmia amb resultat negatiu.

Al voltant de quarts de tres de la matinada, la Policia Local es va desplaçar al carrer Viella, a Can Solà, on s’havia alertat d’una festa en un habitatge. La patrulla va fer una denúncia per incomplir les restriccions.

Per últim, a les 5 hores es va detectar un conductor que conduïa begut al carrer Magí Raméntol. Es van realitzar diligències per un delicte contra la seguretat viària per la taxa obtinguda i es va immobilitzar el vehicle. A més, es van fer dues denúncies més per incomplir el confinament, una per cada persona ocupant del vehicle.
Agents de policia fent un control nocturn.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències