L’Escola de Música Pere Burés fa les classes a distància per les restriccions sanitàries
EdRa combina la presencialitat amb la docència en línia
Cultura | 12 de gener de 2021

REDACCIÓ
Les restriccions per contenir la covid-19 que van entrar en vigor el 7 de gener han afectat l’inici del curs escolar a les escoles artístiques municipals.

L’Escola de Música Pere Burés ha reprès les classes aquest dilluns de manera totalment telemàtica. El centre s’ha posat en contacte amb l’alumnat per dirigir-los a la plataforma telemàtica que ja van fer servir l’any passat durant el primer confinament.

Pel que fa a l’Escola d’Art i Disseny (edRa), les classes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i el Curs d’iItroducció al Disseny van començar tal com estava previst aquest dilluns. Les classes de grau mitjà són presencials els dilluns i la resta de dies de la setmana es faran presencialment o en línia de manera alternativa, segons el dia i la setmana. L’alumnat rebrà cada mes un calendari on quedarà especificat quins dies ha d’assistir a les aules.

Les classes de grau superior són presencials de dilluns a divendres. Les matèries específiques del curs d’Introducció al Disseny es faran de manera presencial i les matèries comunes, en línia. En canvi, totes les classes dels tallers d’art d’adults i infants queden ajornades fins dilluns 18 de gener.
L'Escola d'Art i Disseny de Rubí combina la presencialitat amb la formació virtual. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències