L’Ajuntament impulsa una nova campanya de vals per les rebaixes
El consistori inverteix 200.000 euros amb la intenció de promocionar el comerç local
Actualitat | 12 de gener de 2021

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí amplia la proposta de vals descompte ‘Rubí s’ho val’ per promoure el consum al comerç de la ciutat i garantir la injecció de 200.000 euros més al comerç de proximitat. L’ampliació es fa coincidir amb la temporada de rebaixes i s’ha materialitzat amb la modificació del conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Terrassa, que s’ha dotat amb 100.000 euros més.

Com fins ara, els vals es podran adquirir a través de la plataforma telemàtica ‘Rubí ho val’. S’emetran 10.000 vals per valor 10 euros i 20.000 vals per valor 5 euros. Cada val descompte es finança al 50 % entre el consumidor i el consistori. Així, un val de 10 euros, costarà 5 euros al consumidor que el podrà gastar a les botigues adherides a la proposta. D’aquesta manera, el comerç obté un compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros. Durant la campanya de Nadal, la ciutadania va esgotar tots els vals descompte disponibles.

A partir de l’11 de gener, la ciutadania podrà adquirir els vals de compra i bescanviar-los als establiments adherits fins al 7 de març. Els establiments comercials que ja es van sumar a la proposta no caldrà que renovin la seva adhesió, el tràmit encara és vàlid. Els comerços que s’hi vulguin afegir ara ho podran fer a través de la plataforma.
Imatge promocional de la campanya.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències